INFOMOMENTEN IN DE MIDDENSCHOOL ANTON BERGMANN

Einde februari konden 220 12-jarigen uit de regio kennis maken met de studierichtingen van de middenschool Anton Bergmann. Bij het einde van dit schooljaar zetten ze de belangrijke stap naar het secundair onderwijs en moeten ze een keuze maken uit het ruime aanbod.

Tijdens de kennismakingsdag konden ze 5 workshops volgen, die overeenstemmen met de studierichtingen die worden aangeboden in het 1ste jaar secundair onderwijs: techniek, latijn, wetenschappen, ICT en sport. In de workshop techniek werd op creatieve wijze een funky bureaulampje samengesteld. In de workshop latijn kon kennis gemaakt worden met de antieke wereld en werd een zonnewijzer gemaakt.

De belangstellenden voor de workshop wetenschappen konden hun eigen zeep maken. Via de workshop ICT werd de school verkend door middel van een zoektocht langs de lokalen aan de hand van QR-codes die moesten gescand worden. De belangstellenden voor de workshop sport konden proeven van dans, hockey, streetscoccer en mountainbike.

Dinsdag 10 maart heeft een nieuwe kennismakingsdag plaats voor 100 jonge volwassenen en woensdag 11 maart staat een infoavond voor ouders en leerlingen van het 6de jaar op het programma. Meer info: Middenschool Anton Bergmann, Anton Bergmannlaan 24, tel. 03-480 08 83.

Begindatum: 
donderdag, 5 maart, 2015
Einddatum: 
donderdag, 5 maart, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK