HUWELIJKSJUBILARISSEN ONTVANGEN IN STADHUIS

28 echtparen die 60 (21), 65 (5), 70 (1) en 75 jaar (1) getrouwd zijn, werden in het stadhuis ontvangen door burgemeester Frank Boogaerts en schepen Rik Pets. Bijzondere aandacht kreeg het koppel Gustaf Van Dyck en Maria Janssens, dat al 75 jaar lief en leed deelt.

In zijn welkomstwoord verwees burgemeester Frank Boogaerts naar de recente herinrichting van het stadhuis. Volgens hem vormen wederzijds respect, het gunnen van de nodige vrijheid en elkaar steunen in alle omstandigheden, de basis van een gelukkig en geslaagd huwelijk. Schepen Rik Pets die de voorbije vijf jaar liefst 767 koppels in de echt verbond, gaf een detailbeschrijving van het interieur van de trouwzaal. De jubilerende echtparen werden vervolgens uitgenodigd voor een hapje en een drankje en nogmaals vergast op een toespraak vol anekdoten van de schepen van burgerzaken.

Volgende echtparen waren uitgenodigd: Robert Boets-Leonia Wouters, Joseph Callens – Elisa Doms, Augustinus Celis- Simonne Verbruggen, Eric Cornelis-Charlotte Bastin, Nicolaas Cornelissen- Gerarda Moons, Rafael De Meyer-Joanna Wouters, Maurice Delmez-Simonne Vermetten, Raymond Dyckmans-Josée Rouvroy, Alfons Faes-Liliane Renders, Gustaaf Faes-Paula Nitor, Pol Goris-Maria Van Loock, Edward Janssen-Margaretha Ceuppens, Edmond Min-Simonne Vinckens, Petrus Umans-Paula Lieckens, Lodewijk Van Dessel-Maria Verwerft, Frans Van Hoof-Hilda Van Hove, Frans Van Parijs-Emilia Van den Broeck, Pierre Van Peborgh-Josée De Backer, Joannes Van Rompaey-Francisca Ceulemans, Eugène Van Roosbroeck-Maria Vermeiren en Victor Vanhouche-Clara de Coninck (60), Gustaaf Ceulemans-Joanna Van Loock, Ludo Lens-Celina Coenen, Pieter Van Loij-Josée Peeters, Jozef verstappen-Simonne Beukeleirs en Jan Wyckmans-Jeanette Aerts (65), Jules Callaerts-Simonne Chovau (70) en Gustaf Van Dyck-Maria Janssens (75).

Tekst: DéBé

Foto's RM 

Begindatum: 
donderdag, 9 november, 2017
Einddatum: 
donderdag, 9 november, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK