HULDE AAN DE HUWELIJKSJUBILARISSEN JOZEF VAN HOOFF – BERNARDINE WILLEMS

Het echtpaar Jozef Van Hooff – Bernardine Willems, dat al 60 jaar gehuwd is, kreeg het bezoek van schepen Rik Pets. Hij kwam de huwelijksjubilarissen mede namens burgemeester Frank Boogaerts feliciteren en overhandigde hen de gebruikelijke cheques die bij de Lierse handelaars kunnen verzilverd worden.

Het echtpaar heeft 2 kinderen, zoon Carl en dochter Christel, 2 kleinkinderen Ymke en Wendy en 2 achterkleinkinderen Noach en Vince. Jozef Van Hooff werkte van 1948 tot 1954 als kleermaker bij Bonné aan de Antwerpsesteenweg. In 1955 stapte hij over naar Gevaert in Mortsel, waar hij in 1989 met pensioen ging. Hij klopte 21 maanden legerdienst in Lier, op de Luchtbal en in het Duitse Spich. Nadat hij met pensioen ging hield hij als bestuurslid van de senioren van Gevaert van nabij voeling met het bedrijf en de collega’s.

De familie Van Hooff is nauw betrokken bij het wel en wee  van K. Lierse S.K. Vader Jan Van Hooff was secretaris en voorzitter van het supportersverbond en medestichter van de nationale supportersfederatie. Vader en zoon lagen ook aan de basis van supportersclub de Willemsvrienden, die werd opgericht in café Victioria. Bernardine is trouwens de zus van Lierse-icoon Robert Willems. Jozef Van Hooff was 30 jaar lang ondervoorzitter van de Nationale Supportersfederatie, momenteel de Belgium Supportersfederatie. Hij is nog steeds schatbewaarder van het supportersverbond van geel-zwart, waar zoon Carl de functie van secretaris waarneemt. Bovendien is Jozef nog altijd actief bij de Koninklijke Lierse Turnkring en voorzitter van de seniorenafdeling.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
maandag, 10 november, 2014
Einddatum: 
maandag, 10 november, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK