HORECABEURS VOOR PROFESSIONALS UIT DE SECTOR

Op initiatief van de lokale afdeling van Horeca Vlaanderen en van de stad heeft maandag 1 april van 11 tot 15 uur in De Mol een eerste horecabeurs voor professionals uit de horecasector plaats. Zo’n 30 standhouders – handelaars, producenten, leveranciers en dienstverleners uit Lier en omgeving – hebben zich aangemeld. Ze zijn actief in de sector van de voeding, de drankvoorziening, de verpakking, de verhuur, de administratieve dienstverlening, het drukwerk en de horecabenodigdheden. De beurs richt zich naar al wie bij het horecagebeuren betrokken is, zoals caféhouders, restaurantuitbaters, frituristen, verantwoordelijken en medewerkers van grootkeukens en houders van een snackbar. De beurs is bedoeld om personen uit de horeca in contact te brengen met Lierse ondernemers die producten en diensten leveren om hun zaakvoering verder te versterken, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Ze kan gratis bezocht worden.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
maandag, 1 april, 2019
Einddatum: 
maandag, 1 april, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK