HERSTELLING VAN HET VOETPAD IN DE TRANSVAALSTRAAT

Bekommerd om het onderhoud van wegen en voetpaden, gaat de stad de komende maanden een aantal voetpaden herstellen. Dit is het geval in de Rechtestraat (van de Werf tot aan de Sint-Gummaruskerk), de Baron Opsomerlaan (van de Mechelsesteenweg tot de Ogezlaan) en aan het Leopoldplein. De werken gaan in november in de Rechtestraat van start.

Nu blijkt dat de voetpaden in de Transvaalstraat in slechte staat verkeren, zullen ook daar ingrijpende herstellingswerken uitgevoerd worden. Het gaat om het voetpad voor de serviceflats, het voetpad aan de overzijde van het woonzorgcentrum en het voetpad in de Transvaalstraat aan de hoek met de Paul Krugerstraat. De werken waren niet in het onderhoudsprogramma voorzien, maar het college besliste om deze herstelwerken nog bijkomend te laten uitvoeren.

De kosten voor de herstelling van het voetpad voor de serviceflats zullen ingehouden worden op de door de aannemer gestelde voetpadwaarborg, vermits de schade aan het voetpad werd toegebracht tijdens de uitvoering van de bouwwerken.

Begindatum: 
dinsdag, 28 oktober, 2014
Einddatum: 
dinsdag, 28 oktober, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK