GROOT KLEDINGEVENEMENT TEN VOORDELE VAN DE EMILIUSHOEVE

Onder het motto ‘Prêt à changer’ heeft zaterdag 16 november een groot kleding- en stoffenevent, gevolgd door een modeveiling, plaats in zaal Vooruit aan het Sint-Bavoplein 17 in Boechout. Het initiatief gaat uit van de Soroptimist Club Lier ‘de Zilveren Knoop’. De opbrengst is bestemd voor de aankoop van landbouwgrond voor de zorgboerderij de Emiliushoeve in Bevel.

Van 10 tot 17 uur staat een grote kledingbeurs op het programma.

Geselecteerde tweedehandskleding, nieuwe merkkledij, baby- en kinderkleding, interieurstoffen en accessoires zoals handgemaakte juwelen, schoenen, handtassen, sjaals e.d., worden aan een zacht prijsje te koop gesteld. Vijf naaisters zijn aanwezig om de kledingstukken te verkorten, te versmallen of te pimpen. Een cateringploeg zorgt voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen is een ontwerphoekje voorzien. De toegang is gratis.

’s Avonds volgt vanaf 20.30 uur een modeveiling. Unieke stukken van bekende Belgische modeontwerpers zoals Dries Van Noten, Ann De Meulemeester, Raf Simons, Walter Van Beirendonck, Eduard Vermeulen e.a. gaan onder de hamer van veilingmeester Paul Nauwelaerts. De veilingstukken die worden geshowd door topmodellen, kunnen vanaf 19.30 uur bewonderd en gepast worden. De toegang voor het avondgedeelte bedraagt 10 euro, cava en hapjes inbegrepen.

De Soroptimist Club Lier ‘de Zilveren Knoop’ ontving het charter in 1995 en maakt deel uit van een wereldorganisatie die actief is in 58 landen en 35.000 leden telt. De 28 dames steunden eerder projecten in eigen omgeving zoals Het Smolder en het woonproject Sint-Pieter, maar ook in Peru, Burkina Faso, Nepal en Tanzania. Voor het event en de modeveiling van 16 november kregen ze de medewerking van talrijke handelaars, particulieren, bedrijven en modeontwerpers. De opbrengst is bestemd voor de aankoop van landbouwgrond voor de zorgboerderij de Emiliushoeve in Bevel, waar personen met een beperking als hulpboeren en –boerinnen de dieren verzorgen, de grote moestuin onderhouden, aan akkerbouw en fruitteelt doen.

 

Reserveren voor 16 november kan via www.prêtàchanger.be of pretachanger161113@gmail.com

Begindatum: 
zaterdag, 16 november, 2013
Einddatum: 
zaterdag, 16 november, 2013

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK