GOUDEN ECHTPAREN ONTVANGEN IN STADHUIS

 9 van de 31 echtparen die in juni en juli  hun gouden huwelijksjubileum vieren, werden in het stadhuis feestelijk ontvangen. Ze werden er toegesproken en gefeliciteerd door burgemeester Frank Boogaerts en schepen  van burgerlijke  stand Rik Pets. 

Laatstgenoemde haalde enkele herinneringen op aan het huwelijksjaar 1968. In dat jaar werden Maarten Luther King , strijder voor blank en zwart  en presidentskandidaat Robert Kennedy , zoals zijn broer John 5 jaar eerder  in koelen bloede  vermoord. In Parijs starten vredesonderhandelingen over de Vietnamoorlog   en  won Jan Janssen de Tour de France met 8 seconden voorsprong op Herman Van Springel. Op TV werd de eerste Fabeltjeskrant uitgezonden . En op muzikaal vlak  waren de Bee Gees , Andy Williams, Joe Cocker , The Beatles en The Rolling Stones bijzonder succesvol.

Woonden de ontvangst bij: Roger Commers en Yvette Janssens, Joseph Goyvaerts  en Irma Smits, Hugo Verhaert en Greta Demesmaeker, Hugo Torfs en Rita Wyckmans,  Lucien Dockx en Louisa Jacobs, Frans Thys en Rota Van Bree , Leopold Arnouts en Anita Verschaeren , Paul Rossau en Christiane Torfs, Leon Kreydt en Octavie Goetbloet. 

Tekst: LR

Foto's Luc Peeters

Begindatum: 
vrijdag, 8 juni, 2018
Einddatum: 
vrijdag, 8 juni, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK