GEWIJZIGDE BEREIKBAARHEID VAN HET CONTAINERPARK

Sinds deze zomer wordt door het Agentschap Wegen en Verkeer het kruispunt van de Mechelsesteenweg met Hoog-Lachenen heraangelegd. De werken duren nog tot het einde van 2014. Tijdens de werken werd ter hoogte van de werf éénrichtingsverkeer naar Lier ingesteld. Verkeer naar Duffel moet tijdelijk omrijden.

Het containerpark is momenteel bereikbaar via de Lintsesteenweg, het Maaikeneveld, de Hulststraat, de Bremstraat en de Mechelsesteenweg.  Begin van de week werd het rijvak aan de overzijde van het containerpark afgewerkt. Vanaf maandag 3 november wordt gewerkt aan het rijvak dat rechtstreeks aansluit op de toegangsweg naar het containerpark. Daarom geldt vanaf 3 november tot het einde van de werken een gewijzigd circulatieplan om het containerpark te bereiken en te verlaten.

Bezoekers voor het containerpark rijden via de Lintsesteenweg, het Maaikeneveld en draaien linksaf het gedeelte van het Maaikeneveld, richting Mechelsesteenweg in. Vooraleer de Mechelsesteenweg te bereiken, wordt rechtsaf rechtstreeks de site van het containerpark opgereden. De toegang wordt hiervoor uitzonderlijk opengesteld.

Na het bezoek aan het containerpark wordt na de slagboom onmiddellijk rechtsaf gedraaid om langs de achterzijde opnieuw rechtsaf het Maaikeneveld op te draaien en via de Mechelsesteenweg opnieuw richting Lier te rijden. Wie vanuit de richting Duffel komt, dient dezelfde route te volgen. Zij rijden dus op de Mechelsesteenweg voorbij het containerpark en draaien via de Oudstrijderslaan en de Lintsesteenweg het Maaikeneveld in. Wie het wenst mag ook gebruik maken van het containerpark van Berlaar of van Duffel.

Begindatum: 
maandag, 3 november, 2014
Einddatum: 
maandag, 3 november, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK