GEANIMEERDE FAMILIEDAG BIJ STEYLAERTS – AZULEO

Na anderhalf jaar coronacrisis had op de site van de hoofdzetel van Steylaerts – azuleo in Lier, opnieuw een grote familiedag plaats. Tal van medewerkers, partners, vrienden en familieleden konden er genieten van diverse optredens, een rondleiding door de toonzalen, de kantoren en de magazijnen, allerhande animatie en heel wat lekkers. 

De talrijke genodigden werden welkom geheten door CEO Patrick Steylaerts, die de evolutie schetste van de groei van het bedrijf. Toen de ouders Jos en José Steylaerts in 1961 van start gingen lag het accent op de bewerking van natuursteen. Na enige tijd kwam daar de plaatsing van sierschouwen en tegels bij. 30 jaar geleden stapten Patrick en zijn broer Peter in de zaak en werd de focus gelegd op de verkoop van tegels. Opvallende promotieacties en de vertrouwde appelblauw-zeegroene camionetten zorgden voor naambekendheid in de ruime regio. Op een gegeven moment verschoof het hoofdaccent naar de badkamerrenovatie, waarbij de firma ondertussen is uitgegroeid tot de onbetwiste nummer 1. Ook de verkoop van tegels en parket blijft heel belangrijk, vooral sinds de overname van azuleo in Wijnegem in 2010. Samen met Veerle De Ryck is het bedrijf ook in dit segment uitgegroeid tot de belangrijkste speler in Vlaanderen. 

In 2016 volgde de overname van Troubleyn in Temse, van waaruit operationeel kon gewerkt worden richting het Waasland en de rest van Oost-Vlaanderen. In 2018 vormde de verhuis naar de voormalige gebouwen van Coca Cola in Lier, een nieuwe belangrijke mijlpaal. Steylaerts is ondertussen al 60 jaar een vertrouwd begrip; azuleo precies 20 jaar. Ondanks de coronacrisis was 2020 bedrijfsmatig het beste jaar ooit. Voor 2021 zijn de vooruitzichten nog beter. Tijdens de familiedag was animatie voorzien voor klein en groot. De kinderen konden zich uitleven op springkastelen en zich laten schminken. De volwassenen konden een reis rond de wereld maken, zich laten fotograferen aan de Photobooth en genieten van de optredens van De Knappe Koppen, The Almost Swinging Jazz Band en van ‘top of the bill’ Bart Kaëll, die samen met Peter Steylaerts voor een spetterende uitvoering van het Steylaerts-lied zorgde.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
dinsdag, 17 augustus, 2021
Einddatum: 
dinsdag, 17 augustus, 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK