GEANIMEERDE CULTUURMARKT IN LIER

Voor de 5de maal werd onder het motto ‘Lier Op Scène’ in den Bril een cultuurmarkt gehouden. Ruim 20 verenigingen en organisaties hadden er de gelegenheid om hun programmatie voor het nieuwe seizoen voor te stellen. De cultuurmarkt werd officieel geopend door schepen Ivo Andries.

De burgemeester, de schepenen en de talrijke cultuurliefhebbers werden welkom geheten door Philip De Koninck. De voorbije jaren heeft de cultuurmarkt die tot 700 bezoekers aantrok, alvast bijgedragen tot een betere communicatie en samenwerking tussen de verenigingen. Zijn dank ging naar de vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de cultuurbeleving in Lier en naar de medewerkers van de werkgroep cultuurmarkt. In zijn openingstoespraak zong ook schepen Ivo Andries de lof van de vrijwilligers, die van grote waarde zijn voor de verenigingen en in belangrijke mate bijdragen tot de sociale samenhang in onze leefomgeving. Hij bedankte hen dan ook voor hun inzet.

Op de binnenkoer van den Bril kon een bezoek gebracht worden aan de infostand van Atelier, Toneellabo Arlecchino, Artiesteningang, Theater Clan, Symfonie Orkest De Lier, De Seine, den Bril, Muziekensemble Edelweiss, de Gezellen van ’t Groot Volk, het koor Helicon, Liers Cultuur Centrum, Lyra Toneel, Pro Musica, de Poppentovertrein, Ripspiqué, de SAMWD, Schoolbond en JTS, de Orgelier, ’t En Zal, Teater Lier en JTL, Wysiwyg en W. Juniors. In zaal De Marollen en in de Spaanse Poort werd een voorsmaakje gebracht van de voorstellingen van het komende seizoen.

Tekst; DéBé

Foto's: Luc Peeters

Begindatum: 
woensdag, 5 september, 2018
Einddatum: 
woensdag, 5 september, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK