GEANIMEERD VERJAARDAGSFEEST VAN ‘DE WITTE WOLK’

Op de evenementenweide van stadspark hield het kinderdagverblijf ‘De Witte Wolk’ dat 20 jaar bestaat, een groot verjaardagsfeest. Zaakvoerster Hildegarde Raeymaekers mocht er ettelijke volwassenen, jongeren en kinderen begroeten, die ooit aan haar goede zorgen en deze van haar medewerksters waren toevertrouwd.

Kinderdagverblijf ‘De Witte Wolk’ ging in februari 1998 in de Frederik Peltzerstraat van start met de opvang van kinderen tot 6 jaar. De 25 plaatsen waren al vlug bezet. Na de aankoop van enkele huisjes in de Waterpoortstraat werd hier in 2004 een nieuwbouw gerealiseerd, waardoor de capaciteit werd uitgebreid tot 60 kinderen. In 2014 werd in Heist-op-den-Berg een tweede ‘Witte Wolk’ geopend voor 55 kinderen. De voorbije twee decennia werden in Lier zo’n 550 kinderen opgevangen.

Het verjaardagsfeest in het stadspark stond vooral in het teken van de kinderen. Voor hen was een springkasteel, een kindermolen, grime en allerhande animatie voorzien. De volwassenen konden genieten van een picknick en konden terecht in de loungebar. De opbrengst van het feest is bestemd voor Het Smolder, dat opvang voorziet voor jonge alleenstaande moeders.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
dinsdag, 11 september, 2018
Einddatum: 
dinsdag, 11 september, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK