FOTOTENTOONSTELLING ‘STERRENBEELDEN’

Tot en met 22 maart kan in het Vleeshuis nog een bezoek gebracht worden aan de fototentoonstelling ‘Sterrenbeelden’. Paul Deroo en Patrik Feijen hebben als huisfotograaf van cultuurcentrum de Mol de voorbije 10 jaar op vrijwillige basis duizenden beelden van optredens en artiesten gemaakt. Een selectie van dit omvangrijke beeldarchief wordt nu aan het grote publiek getoond.

De tentoonstelling werd geopend door schepen van cultuur Ivo Andries. Deze prees de inzet van de meer dan 40 vrijwilligers die een belangrijke rol vervullen in het cultuurcentrum en de meest uiteenlopende taken uitvoeren. Ze verwelkomen de bezoekers, zijn betrokken bij de controle van de toegangstickets, bedienen de vestiaire, begeleiden de senioren tijdens de namiddagen van toen, verspreiden affiches en verdelen drankbonnetjes tijdens de pauze.

De foto’s van Paul Deroo en Patrik Feijen worden geveild ten voordele van de vzw. de Stappaert. Een bod uitbrengen kan ter plaatse in het Vleeshuis of via www.lierscultuurcentrum.be. De tentoonstelling is vrij te bezoeken op woensdag, donderdag en vrijdag van 14 tot 19 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur.

Begindatum: 
dinsdag, 10 maart, 2015
Einddatum: 
zondag, 22 maart, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK