EXPLOSIEVE START VOOR JUBILEUM-DONKFEESTEN

De 85ste Donkfeesten zijn onder ruime belangstelling op explosieve wijze van start gegaan. De jubileumeditie werd ingezet met een kleurrijke en uitbundige Kids Party. Aansluitend namen de volwassenen de fakkel over in onvervalste Far West-stijl en outfit tijdens de geanimeerde Foute Frijdag Party. Dj. Bartman zorgde voor aangepaste muziek en de Gipsy Girls pakten uit met speciale dansacts.

Vandaag – zaterdag 9 augustus – worden de feestelijkheden vanaf 20 uur verder gezet met de Donk Cover Night. De blikvangers zijn de Limburgse zanger Maarten Cox – de revelatie van Idool 2004 – en het orkest The Vicious met leadzanger Sonny van de Putte.

Zondag 10 augustus is het volop zomer op de Donk en staat vanaf 14 uur een familiedag op het programma. De bezoekers kunnen ponyritten en huifkartochten maken, demonstraties oude ambachten en Lierse kantbewerking bijwonen, zich meten bij het struifvogelspel en stands van kunstsmid Ludo Daems, auteur Ludo Geluyckens, karikaturist d’Auwe en de Lierse Bakkersbond bewonderen. Terwijl de harmonie Leo XIII voor de muzikale animatie zorgt, kunnen de kinderen zich uitleven op springkastelen, zich laten schminken of zich uitleven op de kinderboerderij. Om 15 uur gaat de spectaculaire Gipsy Horse Riders-show van start en één uur later worden de vuren aangestoken voor de reuze barbecue. ’s Avonds wordt in de feesttent opgetreden door het Duo Stiks en Gene Thomas.

Begindatum: 
vrijdag, 8 augustus, 2014
Einddatum: 
zondag, 17 augustus, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK