ELLEN PETRI OP SCHOONHEIDSVISITE IN LIER

In het kader van het showbizzproject van het  huidige  schooljaar kwam mediafiguur, fotomodel en Miss België 2004 Ellen Petri op schoonheidsvisite op de campus Louis Zimmer van het Atheneum Lier. Voor de leerlingen had ze heel wat nuttige tips in petto.

De laatstejaarsleerlingen van de studierichting schoonheidsverzorging en van het specialisatiejaar ‘haarstillist’ hadden eerder de gelegenheid om de preselectie van Eurosong bij te wonen, de opmaak van de presentator en de gasten van ‘Van Gils & Gasten’ te verzorgen en de voorbereiding van de cast van ‘Familie’ van nabij te volgen.  De leerlingen konden twee workshops maquillage- en haarstillingtechnieken voor podium en showbizz bij te wonen. De eerste werd verzorgd door free-lance visagist Geert De Puysseleyr, die al meerdere jaren met bekende Vlaamse schoonheden werkt.  

Hij demonstreerde maquillagetechnieken voor de showbizz. De tweede workshop had plaats onder leiding van Dimi Baetens die al vele jaren het kapsalon ‘Studi Fashion’ aan het Schapekoppenplein runt en veel ervaring heeft met brushing- en opsteektechnieken. Het showbizzproject is bedoeld om de leerlingen ene kijkje te laten nemen achter de schermpen van de showbizz en hen kennis te laten maken met diverse werkgebieden waarin ze later terecht kunnen komen. Volgens Ellen Petri dienen de leerlingen die bijzonder creatief tewerk gaan, hun technische kennis toe te passen in functie van elke persoon. Tijdens de opendeurdag van zaterdag 21 mei zullen ze hun kennis verder demonstreren.

Begindatum: 
dinsdag, 15 maart, 2016
Einddatum: 
dinsdag, 15 maart, 2016

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK