EERSTE CASTINGSDAG OMMEGANG 2022

Op zondag 2 en 9 oktober 2022 trekt de Lierse Ommegang, met twee jaar vertraging om bekende redenen, weer door Lier.

Lier maakt zich op voor feestdagen van formaat. Een kilometerlange stoet laveert op beide namiddagen met veel kleur en bombarie door de straten met de Lierse reuzen als host. 

De Gezellen van ’t Groot Volk die de Ommegang organiseren zijn nog op zoek naar pijnders, medewerkers en figuranten.

Wie als pijnder mee de reuzen wil dragen stuurt een mailtje naar liersepijnders@gmail.com.

Wie liever wil meehelpen met de voorbereidingen en/of achter de schermen van de Ommegang, mailt naar medewerkers@ommeganglier.be.

Wie als figurant mee wil opstappen in de Ommegang gaat naar ommeganglier.be en vult daar het inschrijvingsformulier als figurant in. Men kan eventueel zijn voorkeur aanduiden voor het personage dat men wil uitbeelden en de namen opgeven van de personen bij wie men graag in de buurt zou willen lopen. De lijst met personages zal de volgende weken nog uitgebreid worden. Schrijf enkel in als je op beide dagen van de Ommegang aanwezig kan zijn.

De eerste castingdag gaat door op zondag 27 maart, van 10u tot 13u en van 14u tot 17u, in de Colibrant, Deensestraat 6 te Lier (liefst voorafgaandelijk inschrijven via ommeganglier.be). Op deze castingdag zullen, na het toekennen van een rol, meteen ook de kostuummaten genomen worden. Afhankelijk van de drukte zal casting en opmeting ongeveer een half uur in beslag nemen.

Alle informatie op ommeganglier.be .

Tekst: RM

Foto: RM

Begindatum: 
zondag, 2 oktober, 2022
Einddatum: 
zondag, 9 oktober, 2022

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK