DUBBELTENTOONSTELLING BIJ GALERIJ ARTISJOK

Met ‘Koppen bij mekaar’ en ‘Dead & Dolls’ worden op 5 juli in Galerij Artisjok, Berlarij 36, twee tentoonstellingen geopend. Beide exposities kunnen tot en met 28 juli elke zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur bezocht worden.

De tentoonstelling ‘Koppen bij mekaar’ gaat over vriendschap. Robert Soroko heeft voor de gelegenheid enkele vrienden-kunstenaars uitgenodigd om samen met hem tentoon te stellen. Zo bieden Stijn Ter Braak, Sal Jonkman, Floris Van Look en David Wojtalewicz, een blik achter de hoofden van de geportretteerden. Ze werken met mixed media en behoren allen tot de Antwerpse kunstscène.

‘Dead & Dolls’ is de titel van de tentoonstelling met werk van Karl Geysbregts en Roel Stels. Karl Geysbregts werd in 1974 in Brasschaat geboren. Na een carrière in de wereld van de gevechtssport, specialiseerde hij zich in het maken van houtsculpturen. Hij studeerde af aan de Academie voor Beeldende Kunsten van Merksem. Karl woont en werkt in Antwerpen. Muziek is in zijn werk een bondgenoot. Roel Stels werkt met verschillende materies in diverse stijlen. Zij n werk is gebaseerd op zijn oneindige fantasie en fascinatie voor schoonheid, de natuur, het leven en de dood.

Tekst: DéBé

 

Begindatum: 
vrijdag, 5 juli, 2019
Einddatum: 
zondag, 28 juli, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK