DRIEDAAGSE VAN DE FIETS IN BASISSCHOOL ST.-URSULA KLIM OP

Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 mei heeft in basisschool St.-Ursula Klim Op de driedaagse van de fiets plaats. De fietshappening wordt op zondag 7 mei bekroond met de 2de editie van ‘Klim op je Fiets’.

Vanaf woensdag 3 mei staat de fiets zowel voor de directie, de leerkrachten, de leerlingen en de ouders centraal. Donderdagnamiddag en vrijdag kunnen de kleuters hun fietsvaardigheid tonen op een fietsparcours en hebben ook de leerlingen van de lagere school de gelegenheid om uit te pakken met hun fietskunsten. Op vrijdag kunnen de leerlingen sportief verkleed in het kadre van het thema de fiets naar school komen.

Zondag 7 mei volgt op initiatief van de ouders en de school het familiegebeuren ‘Klim op je Fiets’. De belangstellenden kunnen deelnemen aan een wandelzoektocht of ene fietstocht van 2, 6, 20 of 30 kilometer rond Lier. Onderweg moeten enkele leuke opdrachten uitgevoerd worden. Het vertrek is mogelijk tussen 13 en 16 uur in  de school aan de Mechelsestraat 25. Daar worden de deelnemers opnieuw verwacht voor 17 uur. Wielertoeristen kunnen reeds om 8 uur in groep vertrekken en worden opnieuw verwacht om 11 uur. Na afloop kan gezellig nagepraat worden op het zomerterras. De ganse namiddag is animatie voorzien voor de kinderen.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
woensdag, 3 mei, 2017
Einddatum: 
zondag, 7 mei, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK