DE SCHOOLBOND PRESENTEERT ‘CALENDAR GIRLS’

 ‘Calendar Girls’ is de titel van de eerstvolgende productie van toneelgezelschap de Schoolbond. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaans-Britse film uit 2003 van Nigel Cole, Tim Firth en Juliette Towhidi. Helen Mirren en Julie Walters vertolken de hoofdrollen. In 2012 vormde de film het uitgangspunt voor het toneelstuk.

‘Calendar Girls’ brengt het waar gebeurd verhaal van ene groep gewone vrouwen, die allemaal lid zijn van een plaatselijke vrouwenvereniging. Ze verkopen elk jaar een kalender voor het goede doel. Na het overlijden van de man van één van de vrouwen besluiten ze een naaktkalender uit te brengen, waarvan de opbrengst bestemd is voor het onderzoek inzake leukemie. Bij de Schoolbond wordt het stuk opgevoerd in een regie en een bewerking van Marleen Maes. Verschijnen op de ‘bühne’: An Van Dessel, Veerle Van Dessel, Rita Lodewyckx, Cathy Bogaerts, Goedele Dupont, Anne Meeuwis, Patrick Dyckmans, Dieter Gillis, Lot Horemans, Eva Roelants, Denise Verwerft, Vaya Willemen, Jan Hendrickx en John Aerts.

Voorstellingen hebben plaats op 26 en 27 februari om 20 uur, op 4, 5, 8, 11 en 12 maart om 20 uur en op 6 maart om 15 uur. Omdat de kaartenverkoop loopt als een trein zijn enkel nog tickets beschikbaar voor de voorstelling van zondag 6 maart. Bovendien worden op zondag 13 maart 2 extra voorstellingen voorzien, waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Ze kunnen bekomen worden via www.schoolbond.be, 03-489 39 39 of de zaterdag tussen 10 en 12 uur in de foyer van het Schoolbondtheater.

Begindatum: 
vrijdag, 26 februari, 2016
Einddatum: 
zondag, 13 maart, 2016

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK