DE BIE PRINTING NEEMT DRUKKERIJ VAN GOETHEM OVER

De Bie Printing uit Duffel blijft maar groeien en heeft nu ook Drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen en geïntegreerd binnen de groep. Van Goethem is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote offset-, digitale- en grootformaat nichemarkten, markten waar De Bie Printing nog verder kan doorgroeien. Voor De Bie Printing betekent deze overname een duidelijke versterking voor de digitale drukafdeling.

Door de vakkennis en appratuur van Van Goethem kan een nog vollediger aanbod van grafische producten in huis verwerkt worden. Els Bouckaert, de drijvende kracht achter drukkerij Van Goethem, blijft net als vroeger het aanspreekpunt voor alle klanten. Bestaande afspraken lopen gewoon verder. De zeer persoonlijke service blijft door haar verder gegarandeerd. De mogelijkheden voor de klanten van Drukkerij Van Goethem breiden door deze overname fors uit. De Bie Printing nam eerder Albers Printing (1997), Albatros Printing (2008), Stockmans Kalenders (2010) en Peeters&Peeters Grafisch (2015) over. De groep de Bie Printing gaat de komende jaren nog fors verder bouwen aan de uitbreiding van haar activiteiten en dit zowel op het vlak van digitale- en traditionele offsetdruk, als van de multi-channel online oplossingen.

De groep de Bie Printing is een financieel gezonde grafische groep, die werd opgericht in 1922 door de overgrootvader van de huidige zaakvoerders Bart en Johan De Bie, die de vierde generatie vertegenwoordigen. De groep telt 48 werknemers en realiseerde in 2016 een gecumuleerde omzet van 10,2 miljoen euro. Het bedrijfspand werd in 2009 uitgebreid van 2.000 naar 5.000 vierkante meter. De Bie Printing investeert in duurzaamheid. Zo staat het bedrijfsdak vol met zonnepanelen, zijn er warmterecuperatiepompen, worden ecologische grondstoffen gebruikt en wordt verantwoord omgegaan met afvalstoffen.

Tekst: DéBé

Foto: De Bie

Begindatum: 
dinsdag, 9 mei, 2017
Einddatum: 
dinsdag, 9 mei, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK