DARTSTORNOOIEN IN DE LISPENAAR

Dankzij de opmerkelijke prestaties van ‘Dancing’ Dimitri Van den Bergh en van ‘Hurricane’ Kim Huybrechts en de aandacht die ze krijgen via de media, zit de dartssport al een tijdje in de lift. Zo ook in Lier waar enkele clubs – DC Den Bompa, DC The Lord … - een voorbeeldige werking kennen en waar geregeld een groot tornooi wordt georganiseerd.

Zo had vorige zondag in zaal De Lispenaar nog een groot open enkeltornooi plaats. De praktische organisatie was in handen van Dominic Vuegen. 80 deelnemers uit Lier en omgeving, de Kempen, het Antwerpse en de regio Mechelen, vochten er een sportieve strijd uit op 16 dartsblokken. Op initiatief van Martina Van Den Dries uit Lier was de opbrengst (inschrijvingsgeld, tombola, eet- en drankconsumptie) bestemd voor een opvangcentrum van zwerfkatten op Sicilië. Het wordt uitgebaat door een goede vrienden van haar, die zich na enkele toffe vakantie ervaringen op het Italiaanse eiland vestigde en er 3 jaar geleden een poezenasiel opende. Na afloop ontvingen de deelnemers bekers en trofeeën, die werden aangeleverd door wedstrijdbekers.be.

2de LERSE OPEN

Tijdens het weekend van 28 en 29 oktober heeft opnieuw in de Lispenaar met de 2de editie van ‘Lierse Open’ alweer een groot dartstornooi plaats. Zaterdag 28 oktober staat een koppeltornooi op het programma; zondag 29 oktober volgt een enkeltornooi. De deuren openen telkens om 9uur; de wedstrijden starten om 11 uur. Er wordt gespeeld op liefst 24 dartsblokken. Telkens is een prijzenpot van ruim 1.000 euro voorzien. De inschrijvingsprijs bedraagt 10 euro per persoon en 20 euro per koppel. Het inschrijvingsgeld dient overgeschreven te worden op rekeningnummer BE61 1030 8107 7217 van Damon Cillis, met de vermelding ‘Lierse Open’ en de naam van de speler(s). Het betreft een organisatie van wedstrijdbekers.be met als zaakvoerder Damon Cillis. Meer informatie kan bekomen worden via info@wedstrijdbekers.be.

Tekst  DéBé

Foto  luc Peeters

Begindatum: 
donderdag, 28 september, 2023
Einddatum: 
donderdag, 28 september, 2023

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK