CREATIEVE GEESTEN GEZOCHT VOOR HET ONTWERPEN VAN BANNERVLAGGEN

De stad Lier is op zoek naar creatieve geesten om rond het thema ‘Zomer in Lier’ ontwerpen voor bannervlaggen te bedenken. De bannervlaggen zijn 2,5 meter hoog en 1 meter breed en worden opgehangen ter hoogte van de bruggen  aan de stadsvesten en op de Grote Markt.

De belangstellenden kunnen 1 tot maximum 2 ontwerpen indienen. Hierin moeten ze het logo van de stad met de schapenkop verwerken. Het logo kan gedownload worden via www.lier.be/ontwerpwedstrijd. Het thema ‘Zomer in Lier’ moet op een positieve en opbouwende wijze weer te vinden zijn in het ontwerp. Dit ontwerp hoeft echt Liers te zijn, o.m. via het gebruik van de stadskleuren of het verwerken van typisch Lierse kenmerken. Het kan gaan om een geschilderd, een gefotografeerd, een ‘gephotoshopt’ of een grafisch ontwerp.

Voor het ontwerp kan gebruik gemaakt worden van het digitale sjabloon, dat kan gedownload worden via www.lier.be. Wie liever een ontwerp op papier indient, kan een papieren ontwerpsjabloon (A3) afhalen bij het onthaal van het stadskantoor. Inzendingen worden uiterlijk op 19 april ingewacht. Digitale ontwerpen kunnen gemaild worden naar communicatie@lier.be. Papieren ontwerpen kunnen afgegeven worden aan het onthaal van het stadskantoor, Paradeplein 2, bus 1. Telkens moeten wel de volledige naam, het adres en het telefoonnummer vermeld worden. Het wedstrijdreglement staat vermeld op www.lier.be.

Begindatum: 
dinsdag, 3 maart, 2015
Einddatum: 
zondag, 19 april, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK