CONCESSIONARIS GEZOCHT VOOR DUURZAME IJSKAR OF FOODTRUCK BIJ PIME LIER

Provincie Antwerpen zoekt een concessionaris van een duurzame ijskar of foodtruck voor de Netedijk aan het PIME. De uitbating is voor een beperkte periode, elk weekend van de maanden juni, juli en augustus 2022. De Netedijk is populair bij fietsers en het PIME is een ideale plek om te pauzeren dankzij de aanwezige picknickbanken en de groene omgeving.

Het Provinciaal Instituut voor Milieueducatie (PIME), gelegen aan de Netedijk tussen Duffel en Lier, speelt vandaag een belangrijke rol in het ontvangen en bewustmaken van bezoekende schoolgroepen. De waarde van onze natuur leren appreciëren en deze met zorg behandelen, is een belangrijk aspect van het streekverhaal van de Kleine Nete.

We willen deze boodschap ook bij het grote publiek en de individuele bezoeker brengen tijdens de zomerweekends. In de zomer van 2022 kunnen gezinnen op pad in de tuin van het PIME en er de natuur ontdekken aan de hand van leuke belevingsopdrachten.

We wensen de vele fietsers langs de Netedijk en de bezoekende gezinnen een kleine horecaservice aan te bieden. Wij denken hierbij aan een roomijs - en/of drankenverkoop, wat tijdens de zomermaanden in trek is. Maar het kan ook iets anders zijn.

We willen de uitbating van een duurzame ijsjeskar of foodtruck tijdens de weekends in de maanden juni, juli en augustus 2022 graag overlaten aan een concessionaris.

Heb je interesse? Vraag dan de last- en toewijzingsvoorwaarden voor het verlenen van deze concessie en het inschrijvingsformulier op bij Barbara Pardon, barbara.pardon@provincieantwerpen.be.

Je kunt het inschrijvingsformulier indienen tot uiterlijk 1 mei om 12 uur per mail aan Barbara Pardon met vermelding ‘Concessie PIME’.

Wanneer:
Kandidatuur indienen tegen uiterlijk 1 mei om 12 uur

Waar:
Provinciaal Groendomein Neteland,
Mechelsesteenweg 365, 2500 Lier
Tekst en foto: ProvAnt

Begindatum: 
donderdag, 21 april, 2022
Einddatum: 
zondag, 1 mei, 2022

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK