Braziliaans sfeertje tijdens 2de midzomernachtrun

Rony Van Oostenwyck, Lotgenoten Vlaanderen en de Lierse sportraad mochten 35 teams begroeten voor de 2de midzomernachtrun. Het ging hoofdzakelijk om recreatieve joggers. Ook enkele sport- clubs, het Wit-Gele Kruis, campus Vesta, het ziekenhuis, dokters en voormalige kankerpati├źnten waren aanwezig.

Voor aanvang van de ludieke aflossingsloop voor ploegen van 4 personen, werd 1 minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van Danny Pittoors die zaterdag 7 juni bij een verkeersongeval aan de Euster om het leven kwam. Danny was medewerker van Vedette Sport en maakte tijdens de periode 1984-1986 deel uit van de A-kern van K. Lierse S.K.

 

Dr. Leen Mortier van het Lierse ziekenhuis had nog enkele lofwoorden in petto voor de organisatoren, waarna ex-Lierse-voetballer Walter Ceulemans het startschot gaf voor een omloop langsheen de atletiekpiste van het Netestadion, die was afgezoomd met toortsen. Braziliaanse muziek, hapjes en drankjes zorgden voor een uitgelaten zuiderse WK-sfeer. De opbrengst van dit sportieve evenement is andermaal bestemd voor het oncologisch Centrum van het Lierse H.-Hartziekenhuis.

Begindatum: 
zaterdag, 14 juni, 2014
Einddatum: 
zaterdag, 14 juni, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK