BOLDERBAR EN CITY GOLF GAAN HAND IN HAND

De aanslepende pandemie heeft het ondernemerslandschap flink door elkaar geschud. De overheid nam diepgaande maatregelen om de besmettingen tegen te gaan. Onder meer toeristische uitstappen waren niet toegelaten. De sectoren horeca en toerisme werden zwaar getroffen. Samenwerking is de sleutel voor een succesvolle relance. Mensen willen de stad beleven en iets gaan drinken.

Op 8 mei worden versoepelingen van kracht. Toeristische wandelingen voor groepen worden terug toegelaten en de horeca kan opnieuw gasten ontvangen op het terras. In het vooruitzicht hiervan hebben Björn Gielen van café Sint-Gummarus en Vincent Hellemans van City Golf Tours een opvallende vorm van samenwerking opgezet. Björn Gielen heeft eerder de Bolderbar ontwikkeld. Dit mobiel terras is voorzien van een parasol, 4 stoelen, enkele aperitiefhapjes, een vatje stella goed voor 14 vers getapte pintjes, 4 glazen, ontsmettende handgel en spray voor het meubilair, een vuilniszakje, bierviltjes, een asbak, 2 dekentjes en een bleutooth speaker. Een basispakket kost 60 euro voor 4 personen en kan desgewenst uitgebreid worden tot 10 personen en aangevuld worden met dranken en hapjes. Meerdere jongeren, gezinnen, toeristen en verenigingen hebben al gebruik gemaakt van de Bolderbar. Ze kan gereserveerd worden via 0495-45 51 56 of info@gezelligstecafevanlier.be.

De Bolderbar kan nu gehuurd en meegenomen worden tijdens een City Golf Tour door de stad. Medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen en groepjes vrienden kunnen van een fris pintje en de buitenlucht genieten, terwijl ze tijdens het golfspel een stukje Lier verkennen. Tijdens de City Golf Tour worden volgens zaakvoerder Vincent Hellemans, de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen. De deelnemers worden voorzien van alcoholgels en alcoholpads. ‘Social distance’ kan gemeten worden met de golfstok. Deelnemen aan de City Golf Tour kost 20 euro per persoon. Vanaf 10 personen is korting voorzien. Reserveren kan via 0498-39 56 94 of via vincent@city-golf.be.

Tekst: DéBé

Foto: ROM

Begindatum: 
woensdag, 28 april, 2021
Einddatum: 
woensdag, 28 april, 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK