BIJZONDER GESLAAGDE PATERKESKERMIS

De 18de editie van de volkse Paterkeskermis was ongetwijfeld één van de meest geslaagde. Het kloppend hart vormde de grote feesttent op de hoek van het Renaat Veremansplein en de Ernest Staeslei. Josephine Bosmans verdient alweer alle lof voor haar inzet en die van haar medewerkers.

Paterkeskermis werd naar goede traditie geopend door de Kartuizerspaterkes. Als aanloop had al een pannenkoekennamiddag plaats. De eerste avond werd in de beste stemming muzikaal ingevuld door Ruth Mc Kenny en Pino Baresi. De tweede kermisdag werd ingezet met een bingo-namiddag, waarbij tal van mooie prijzen te winnen waren. Eén van de hoogtepunten was ongetwijfeld de rondgang door de wijk van de reuzen van ’t Kartuizers, met reuzin Josephina op kop, die vergezeld waren van de Lierse Keersters en de Pallietertoeters. Aan de bekende kapellekens werd halt gehouden om wat bij te tanken.

Dezelfde avond werd het kermisbal opgeluisterd door de Prins Junior Band en Rony Lee. Op de slotdag genoten tal van gegadigden van een uitgebreid ontbijt in de feesttent. Gans de dag kon rondgekuierd worden op de rommelmarkt, waar de Paterkes bier lieten proeven en geschenkjes uitdeelden aan de kinderen. Ondertussen speelden de Retro’s in de tent. Paterkeskermis werd uiteindelijk afgesloten met een oldie-avond en het optreden van plaatselijke vedetten. In de Plezante Hoek zorgden The Dwarfs nog voor de sfeer.

Begindatum: 
donderdag, 20 augustus, 2015
Einddatum: 
zondag, 23 augustus, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK