BENEFIETCONCERT VAN DE BIGBANDLIER

Zaterdag 16 december heeft vanaf 19.30 uur het 9de gratis benefietconcert ‘Help a Fellow’ plaats in de Zwartzusterskapel aan de Gasthuisvest. Het concert wordt verzorgd door de BigBandLier onder leiding van Han Flintrop. Jazzvocaliste Lois de Souter treedt op als soliste.

De bezoekers van het concert worden vanaf 19 uur aan de ingang van de Zwartzusterskapel verwelkomd door een blazersensemble. Van 19.30 tot 21 uur zorgt de BigBandLier voor swingende kerstmuziek, w.o. bekende nummers zoals ‘Jingle Bells’ en ‘White Christmas’. De muziek wordt afgewisseld met getuigenissen van Lierse medeburgers, voor wie het vieren van kerstmis eerder een droom dan werkelijkheid is. Voor het concert wordt geen inkom gevraagd. Wel wordt in samenwerking met het Sociaal Huis Lier en Welzijnsschakel De Sprang Duffel een materiële bijdrage gevraagd voor kansarme gezinnen.

Kledij, beddengoed, speelgoed en boeken in goede staat kunnen vanaf maandag 11 december binnengebracht worden in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans. Giften kunnen  tot en met vrijdag 15 december ook afgegeven worden in één van de parochiekerken van Lier. De goederen worden nog voor kerstmis bij de behoeftige gezinnen bezorgd, zodat ze als kerstcadeau onder de kerstboom kunnen gelegd worden. Tijdens het concert wordt gratis Glühwein en cacao aangeboden. Meer info kan bekomen worden via han.flintrop@samwdlier.net of 0495-27 17 40.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
zaterdag, 16 december, 2017
Einddatum: 
zaterdag, 16 december, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK