ARLECCHINO BRENGT HAMLET TOT LEVEN

In een regie van Ward Bal brengt Toneellabo Arlecchino een versie van ‘Hamlet’, die weer leven schopt in de stoffige maar waarschijnlijk bekendste Shakespearetragedie. Het wordt een voorstelling die door de toeschouwer door elkaar schudt, de poëzie niet schuwt en verbazend dicht bij het origineel blijft.

De hamvraag is: wilt ge dood of wilt ge leven. Twee maanden na het overlijden van de koning van Denemarken, hertrouwt Hamlets moeder met zijn nonkel Claudius. Het nieuwe Deense koningspaar schranst en zwelgt omdat ze gelukkig zijn. Enkel Hamlet, de jonge prins, rouwt en walgt. Hij zal koste wat het kost de waarheid achter zijn vaders plotse dood aan het licht brengen. Trouwe vriend Horatio is de enige die het nog kan navertellen.

Maken deel uit van de cast: Bart Van Nieuwenhove,  Benjamin Torfs, Céleste Verbueken, Charly Vandenborre, Elien Kevelaerts, Felix De Koninck, Julieke Cole, Kaatje Peeters, Tuur Ceulemans, Willemie Quaeyhaegens en de stem van Johan De Paepe. Voorstellingen hebben telkens om 20.30 uur plaats op 1, 7, 8, 13, 14, 15, 17, 21 en 22 februari in zaal ‘De Marollen’, Bril 6 te Lier. Kaarten kosten 12 euro en kunnen gereserveerd worden via www.arlecchinolier.be. Korting is voorzien voor studenten, 65-plussers en groepen.

Tekst: DéBé

Begindatum: 
zaterdag, 1 februari, 2020
Einddatum: 
zaterdag, 22 februari, 2020

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK