APERITIEFCONCERT TEN VOORDELE VAN AMBULANCE WENS

Soroptimisten Lier ‘De Zilveren Knoop’ organiseren zondag 10 december om 11.30 uur een aperitiefconcert in de Jezuïetenkerk aan de Gasthuisvest 50. Het concert wordt verzorgd door het Arenbergorkest. De opbrengst is bestemd voor de vzw. Ambulance Wens België.

Het Arenbergorkest onder leiding van Roel Willems, telt 90 muzikanten en is zodoende het grootste symfonisch studentenenorkest van de universiteit van Leuven. Het orkest brengt met ‘Elemental’ een mooie symbiose van klassieke, film en game video-muziek. In samenwerking met de Lierse Muziekacademie wordt als soliste opgetreden door Nathalie Flintrop.

Kaarten kosten 20 euro (drankje inbegrepen) en kunnen besteld worden via soroptimistenlier@gmail.com of in apotheek Lebacq-Van Dyck, Lisperstraat 9 in Lier. Meer informatie is beschikbaar via op Facebook@Soroptimistenlier of bij Veronique Decat, 0477-53 19 66.

De vzw. Ambulance Wens België vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. De vzw. verzorgt voor hen het vervoer met speciaal ontworpen ambulances, extra comfortabele brancards en geschoold medisch personeel.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
donderdag, 30 november, 2017
Einddatum: 
donderdag, 30 november, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK