ANN VAN DESSEL (AKZO NOBEL) WORDT BESTUURDER BIJ STEYLAERTS

Ann  Van Dessel is toegetreden tot de bestuursraad van Steylaerts. De marketing directeur van Akzo Nobel wordt na voorzitter Mark Duyck (WDP), Dirk Theuns (IKO) en Stefan Buggenhout (CRH) de vierde onafhankelijke bestuurder van het ambitieuze Berlaarse bedrijf.

Steylaerts, bekend als specialist in badkmarerrenovaties en sedert 1961 gevestigd in Berlaar, verhuist in de zomer naar Lier. Het is maar één van de vele spectaculaire stappen die de firma de afgelopen jaren heeft gezet. Om de verdere groei te ondersteunen, was er nood aan een marketingspecialist in de Raad van Bestuur, waarin naast de eerder genoemde onafhankelijke bestuurders ook CEO Patrick Steylaerts zetelt.

Patrick Steylaerts: ‘Wij hebben een zeer goed werkende marketingafdeling onder leiding van onze marketing directeur Mathieu Meeûs, maar hij was het enige directielid dat niet echt een klankbord had in onze Raad van Bestuur. We zijn daarom opzoek gegaan naar een kandidaat met de vinger aan de pols bij de razendsnelle evolutie die we doormaken op gebied van marketing. Ann Van Dessel had het ideale profielen leek ook perfect te passen binnen onze bedrijfscultuur’.

Ann Van Dessel is handelsingenieur en is na eerdere succesvolle ervaringen bij o.m. Mars, Nokia, Kinepolis en bpost, nu marketing directeur bij de Nederlandse multinational Akzo Nobel, gespecialiseerd in verven en lakken met merken als Sikkens, Trimetal en Levis.

Ann  Van Dessel; ‘Ik ben zeer vereerd om dit mandaat op te nemen. Steylaerts is een dynamische familieonderneming met stevige groeiambities en een erg open bedrijfscultuur. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik met mijn specifieke ervaringen de organisatie kan helpen om haar doekstellingen te realiseren’.

Patrick Steylaerts: ‘Jaren geleden hebben wij de stap gezet naar een Raad van Bestuur met daarin een aantal onafhankelijke bestuurders, waaronder de voorzitter. Geen evident besluit voor een KMO. Maar het is één van de allerbeste beslissingen die we ooit hebben genomen. Ik ben ervan overtuigd dat ook Ann voor een belangrijke toegevoegde waarde in onze  Raad van Bestuur zal zorgen en dat ze met haar adviezen onze marketing mee verder zal helpen professionaliseren’.

Onder de naam Steylaerts is het bedrijf actief in badkamerrenovaties, tegels en parket, met toonzalen in Berlaar en Temse. Ook Azuleo uit Wijnegem behoort tot de groep. Daar wordt gefocust op de verkoop  van tegels en parket, vooral op de professionele markt.

Tekst: DéBé

Foto: ST

Begindatum: 
woensdag, 7 maart, 2018
Einddatum: 
woensdag, 7 maart, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK