ALWEER DIAMANTEN ECHTPAAR IN LIER

Ook het echtpaar Jozef Van Den Bogaert (86) en Elza Ceulemans (85) vierde zijn diamanten huwelijksjubileum. Jozef is afkomstig van Ranst. Elza is geboren en getogen op het Lisp. Ze leerden elkaar kennen via de jeugdbeweging.

Het echtpaar heeft 4 kinderen: Guido, Gerda, Hilde en Hans. Ze hebben 8 kleinkinderen – 6 jongens en 2 meisjes – en 2 achterkleinkinderen -1 jongen en 1 meisje -. Jozef was begrafenisondernemer, organist en koster gedurende liefst 55 jaar van de parochie Sint-Jozef en Bernardus op Lisp. Hij baatte tevens een wijn – en likeurwinkel uit. Elza was regentes huishoudkunde, gaf les in Blauberg-Herselt en huismoeder. Ze gaf ook vormingswerk aan volwassenen.

Toen de kinderen aan de universiteit studeerden, stapte ze in de politiek. Ze was schepen van monumenten en stedenbouw en fractieleider van de CVP in de gemeenteraad. Daarna bekleedde ze het mandaat van senator. Toen ze 61 was is ze uit de politiek gestapt, om aan jonge mensen de kans te geven. Jozef is gefascineerd door aardrijkskunde en Elza was 40 jaar voorzitter van de KVLV. Elk jaar stonden twee grote reizen op het programma. Ze bezochten Mexico, Thailand, Sri Lanka, Amerika, Canada, Zuid-Afrika, de Balkan en heel Europa.

Begindatum: 
vrijdag, 4 september, 2015
Einddatum: 
vrijdag, 4 september, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK