A.C. LIERSE ORGANISEERT PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP JEUGDMEERKAMPEN

Op 9 juni, 2e Sinksendag, organiseert K. Lierse A.C. haar laatste wedstrijd in het Netestadion voor de hernieuwing van de piste.

Het wordt ongetwijfeld een mooi sportfestijn, want de benjamins, pupillen en miniemen meisjes en jongens betwisten er hun provinciaal kampioenschap (4-kamp voor benjamins en pupillen, 5-kamp voor miniemen). De wedstrijden starten stipt om 10 uur ’s morgens en lopen door tot zowat 17 uur. Voor die ganse dag sportplezier bedraagt de democratische inkomprijs 5 euro.

Er wordt een massaal aantal deelnemers en deelneemsters verwacht en de hopelijk zeer talrijk opgekomen toeschouwers zullen mee kunnen opgaan in het jeugdig enthousiasme van de atleetjes. A.C. Lierse zal trouwens sterk vertegenwoordigd zijn, zoals dat op de meeste jeugdmeetings het geval is.

Onze club kan ondertussen alweer een Belgische kampioenstitel toevoegen aan het schitterende palmares van Stefan Van den Broek die op onweerstaanbare wijze de Belgische titel over 10000m won bij de +40-ers. Op 42-jarige leeftijd haalt Stefan nog altijd een gemiddelde snelheid van 19km/u.

Verder behaalden onze meisjes en jongens, vrouwen en mannen mooie resultaten in de diverse interclubwedstrijden.

 

Meer informatie over A.C. Lierse kan u vinden op www.aclierse.com.

Foto: AC Lierse

Begindatum: 
maandag, 9 juni, 2014
Einddatum: 
maandag, 9 juni, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK