AANGEPASTE ZADELS VOOR RUITERCLUB TALLAERTHOF

Om G-sportprojecten te helpen bij de aankoop van nieuw sportmateriaal had op initiatief van G-Sport Vlaanderen onder het motto ‘Supporters voor G-sporters’, een eerste crowdfundingscampagne in Vlaanderen plaats. Op deze manier werd ruim 165.000 euro verzameld en werden 20.780 G-supporters geregistreerd. Aan de campagne werd deelgenomen door Ruiterclub Tallaerthof uit Koningshooikt.

De projecten werden ingediend door G-sportclubs, instellingen, scholen en dagcentra uit de provincies Antwerpen (10), West-Vlaanderen (6), Vlaams-Brabant (6), Oost-Vlaanderen (5) en Limburg (1). De slotapotheose met de uitreiking van de cheques had begin maart plaats in sport Schotte in Aalst.

Ruiterclub Tallaerthof wil de paardensport meer toegankelijk maken voor personen met een handicap en daarbij bijzondere aandacht besteden aan de kwaliteit van de sportbeoefening en de veiligheid. Met de inbreng van 247 supporters werd een bedrag van 4.185 euro verzameld. De club zal hiervoor 2 aangepaste zadels aankopen, zodat personen met een handicap veiliger in het zadel zitten en meer comfort ervaren tijdens het rijden.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
zaterdag, 10 maart, 2018
Einddatum: 
zaterdag, 10 maart, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK