9de BLOEMENCONCERT VAN harmoLIERica

Zaterdag 10 mei heeft om 20 uur in cultuurcentrum Vredeberg het 9de bloemen concert van harmoLIERica plaats. De jongerenband vergast de muziekliefhebbers bij deze gelegenheid op een prachtige muzikale ruiker.

Het Lierse harmonieorkest ‘harmoLIERica’ ontstond in 2005 in de schoot van de Koninklijke Harmonie Leo XIII. Deze groep muzikanten, meisjes en jongens tussen 15 en 25 jaar, zijn in hoofdzaak afgestudeerden en studenten van  de Lierse muziekacademie. In 2010 brachten ze een eerste CD uit en in 2012 waren ze rechtstreeks te beluisteren op de Nederlandse radio.

Het bloemenconcert betekent het afscheid van de talentvolle dirigent Pieter Nieva. Deze stond in 2005 mee aan de wieg van het orkest. Omwille van buitenlandse beroepsredenen legt hij na bijna 10 jaar het dirigeerstokje neer. Dank zij zijn gedrevenheid en deskundigheid heeft het orkest een muzikale faam opgebouwd in  Lier en omstreken. Op ‘You Tube’ en de website www.harmlierica.be kan heel wat mooie muziek beluisterd worden.

Tijdens het 9de bloemenconcert komen voornamelijk filmmuziek, musicals en hedendaagse pop aan bod. Gedurende het jaarlijks muzikaal weekend in Beverlo, werd tijdens het Paasverlof tijd noch moeite gespaard om het programma onder de knie te krijgen.

Kaarten kosten 6 euro in voorverkoop en zijn te bekomen bij de leden, bij voorzitter Jef T’Seyen (03-489 15 54 of jef.t.seyen@telenet.be) of via de website www.harmolierica.be. Aan de kassa wordt 8 euro betaald. De deuren openen om 19 uur.

 

Muzikanten die graag bij een volgend concert willen meespelen zijn welkom tijdens de wekelijkse repetities op zondagvoormiddag van 10.30 tot 12 uur in het repetitielokaal in de Oefenschool, Kluizeplein 8 te Lier. Op dit moment is een gitarist voor de basgitaar bijzonder welkom.

Begindatum: 
zaterdag, 10 mei, 2014
Einddatum: 
zaterdag, 10 mei, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK