7de EDITIE VAN ‘MENSEN VOOR ELKAAR’

Voor de 7de maal wordt in mei het evenement ‘Mensen voor Elkaar’ georganiseerd. Zaterdag 10 mei heeft in evenementenhal ‘den Boomgaard’ aan de Antwerpsesteenweg 57 in Broechem een country-avond plaats. Zondag 18 mei volgt op de Bergmann- en de Spuivest in Lier een bonte familiedag. De tweedaagse wordt ondersteund door de Koninklijke Struifvogelmaatsdchappij de Kroon, B & NL Country en de VLAS.

De country-avond in ‘den Boomgaard’ wordt ingevud door bekende countrybands uit eigen land en Nederland. Medewerking wordt verleend door: ‘Route 66’, ‘Saints & Sinners’, ‘Bandana’, ‘Beethovens Boogie Country Trio’, ‘Country Joy’, ‘Ted & Helen’, ‘Johan’, ‘Mike Shannon’, ‘Country Twice’ en ‘Regy’. Om 17 uur leidt Daisy Simons een workshop. Het spektakel start om 18 uur. De deuren openen vanaf 16.30 uur. Kaarten kosten 4 euro in voorverkoop en zijn te bekomen bij Jean-Pierre Onsia (03)480 71 09 of jp.onsia@skynet.be). Aan de kassa wordt 6 euro betaald.

Zondag 18 mei volgt van 10 tot 18 uur een familiedag op de Bergmann- en de Spuivest in Lier. In deze omgeving wordt opgetreden door de Argentijnse streetband ‘Fata Murgana’ en tal van country artiesten uit België en Nederland. De bezoekers kunnen genieten van demonstraties linedance en van tal van hondensporten, zoals ‘flybal’, ‘dog dance’ en veldwerk. Wie het wenst kan deelnemen aan een reeks traditionele Vlaamse sporten zoals touwtrekken, staande en liggende wip, electronic darts, het struifvogelspel, sjoelen en katapult. Een kaart kost 5 euro. Zowel bij de jongeren, de dames als de heren is een beker voor de winnaar voorzien.

De overkoepelende VLAS organiseert ter plaatse ‘Antwerpen kampt’. Een bijzondere attractie vormt de ‘Dogsurvival’ met 15 proeven voor hand en baasje over een traject van 5 kilometer. Hiervoor zijn reeds 270 deelnemers en 250 hondenrassen ingeschreven. De toegang op 18 mei is volledig gratis. De opbrengst van beide dagen is bestemd voor ‘Make a Wish Vlaanderen’, die de wens van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte tracht te vervullen, zoals werd toegelicht door Simcha Nyssen. Dirk Van Parys, Marc Van Kemenade en Jean-Pierre Onsia verwachten andermaal enkele duizenden bezoekers.

Begindatum: 
zondag, 18 mei, 2014
Einddatum: 
zondag, 18 mei, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK