65-JARIG HUWELIJKSJUBILEUM IN LIER

 

In de Molenstraat vierden Gustaaf Ceulemans (86) en Lucienne Van Loock (86) hun 65-jarig huwelijksjubileum. Gustaaf werd in Berlaar geboren, Lucienne is afkomstig van Putte, waar ze elkaar destijd leerden kennen op de kermis.

Gustaaf werkte achtereenvolgens bij Bell Telephone, bij RVS-Verzekeringen (het Parapluke) en later bij Van Hool als directiechauffeur en fotograaf. Hier ging hij in 1991 op zijn 6Oste met pensioen. Lucienne was tewerkgesteld bij voeding Van Ouytsel, gedurende 24 jaar bij Willems in de Lisperstraat, om haar loopbaan af te  sluiten  op de verkoopdienst van Van Hool. Het echtpaar heeft 1 dochter Marleen, 1 kleindochter Annelies en 2 achterkleinkinderen Jarne (14) en Linde (12). Samen hebben ze een groot deel van Europa bereisd en ook Thailand en Senegal bezocht. Ze verbleven meestal 8 dagen op locatie en reisden 8 dagen rond.

De laatste jaren was Turkije hun bestemming. Nu houden ze het bij het eigen land. Lucienne hield vroeger van handwerk en leest nu een boek per week. Gustaaf was lid van fotogroep Pallieter, waar hij een tijdlang bestuurslid was. Samen met René De Voeght, suppoost van het stedelijk museum, heeft hij het bezoek van koning Boudewijn gefotografeerd voor de stad Lier. Het echtpaar vult zijn dagen met puzzelen, TV-kijken, de wekelijkse markt bezoeken en genieten van een fles wijn en lekker eten. Ze kregen het bezoek van schepen Rik Pets die de felicitaties namens de stad en het koningshuis overmaakte.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
dinsdag, 18 april, 2017
Einddatum: 
dinsdag, 18 april, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK