600 DEELNEMERS VOOR START 19de POWERPLUS NATUURLOPEN

Voor de eerste aflevering van het 19de Powerplus Natuurloopcircuit werden zo’n 600 inschrijvingen ontvangen. Iets meer dan 500 deelnemers bereikten de eindmeet in het Netestadion. Vooraf moesten zowel de atleten als de toeschouwers hun CST laten controleren. Bij groen licht ontvingen ze een polsbandje. Verder moest een mondmasker gedragen worden en was een afzonderlijke in- en uitgang voorzien.

De meeste deelnemers (236) schreven zich in voor de 10 kilometer. Nadien volgden de 5 kilometer (182) en uiteindelijk de 10 mijl (179). Allen kregen een mooi parcours voorgeschoteld via de stadsvesten, de dijken van de Nete en van het Netekanaal.

Uitslagen: 5 kilometer: 1 Gaetan Van Laethem (Lennik), 2 Kevin Kennis (Mortsel), 3 Joppe Chantrain (Lier). De eerste vrouw was Janne Bicker (Kontich). 10 kilometer: 1 Kristof Nackaerts (Lier), 2 Christophe Van Hoorebeeck, 3 Ben Kerremans (Lier). Eerste vrouw: Wendy Verhulst (Essen). 10 mijl: 1 Miguel De Clercq (Wilrijk), 2 Mattijs De Clercq (Wijnegem), 3 Dieter Roelants (Mechelen). Eerste vrouw: Danièle Van Os (Holsbeek). Zaterdag 18 december volgt de tweede aflevering.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
zondag, 21 november, 2021
Einddatum: 
zondag, 21 november, 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK