48ste PALLIETERTOCHTEN VAN KANO CLUB

Zaterdag 11 en zondag 12 augustus organiseert Koninklijke Kano Club Lier voor de 48ste maal de internationale Pallietertochten. Andermaal worden tal van watersportliefhebbers uit eigen land, Nederland en Duitsland verwacht.

Vrijdag 10 augustus is het secretariaat geopend vanaf 18 uur. Zaterdag 11 augustus wordt vanaf 9 uur verzameld op de parking van het nabijgelegen KTA en wordt in karavaan vertrokken naar de Pallieterhoeve in Booischot. Hier start om 11 uur de afvaart van de Grote Nete over een afstand van 26 kilometer. ’s Middags wordt gepicknickt bij visclub Hullebrug. Wie het wenst kan stoppen aan het Wit Huis in Lier. ’s Avonds volgt vanaf 21 uur een dansavond en een gezellig samenzijn in de clublokalen.

 Zondag 12 augustus volgt een tocht van 15 kilometer over de Kleine Nete en het Netekanaal. Het vertrek is ditmaal voorzien om 10 uur aan de lokalen van Koninklijkje Kano Club Lier. Om 11 uur worden de boten versast in Duffel. De deelnemers worden om15 uur opnieuw aan de clublokalen verwacht, waar om 16 uur wordt overgegaan tot de prijsuitreiking. Er zijn weer tal van prijzen voorzien,  zoals de prijs van de stad Lier, de beker van de KKCL, een beker per land en een prijs voor de jongste en de oudste individuele deelnemer. Op het terrein van het KTA kan gratis gekampeerd worden. Gans het weekend zijn spaghetti bolognaise, mosselen en koude schotels met brood te verkrijgen.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
zaterdag, 11 augustus, 2018
Einddatum: 
zondag, 12 augustus, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK