36ste FOTO- EN DIGISALON VAN DIAFO KONINGSHOOIKT

Zaterdag 15 november (van 14 tot 20 uur) en zondag 16 november (van 10 tot 18 uur) kan aan de Dorpsstraat 111 in Koningshooikt nog een bezoek gebracht worden aan het 36ste foto- en digisalon van Diafo. Projecties zijn voorzien op zaterdag om 15, 17 en 19 uur en op zondag om 11, 15 en 17 uur.

Het salon werd onder ruime belangstelling van fotovrienden van de eigen en bevriende clubs geopend. Schepen van cultuur Ivo Andries formuleerde bij deze gelegenheid een reeks beschouwingen bij het verleden en het heden van de fotografie en de beleving daar rond. Werkvergaderingen van Diafo hebben de dinsdagavond vanaf 19.30 uur plaats. Daarnaast worden uitstappen in groep of individueel gemaakt en worden andere clubs bezocht om inspiratie op te doen.

Tijdens het werkjaar worden 5 clubwedstrijden georganiseerd die worden gejureerd door telkens 3 afgevaardigden van 5 andere clubs: Folerma Nijlen, Koninklijke Fotoclub Herentals, Morgana Heultje, Koninklijke Licht en Schaduw Hemiksem en Fodiac Aartselaar. In de categorie foto’s waren de ereplaatsen voor 1Bernard Huysmans, 2 Ptarick Verschueren en 3 Julien Huysmans. In de categorie digitale beelden ging een onderscheiding naar 1 Johan Lenaerts, 2 Bernard Huysmans en 3 Emiel Verberck. Een bijzonder dankwoord ging namens Diafo bij monde van Raymond Daneels nog naar Achiel Aertgeerts voor de vele jaren van voorbeeldig secretariaatswerk en zijn  inzet op bestuursvlak

Begindatum: 
zondag, 9 november, 2014
Einddatum: 
zondag, 16 november, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK