300 DEELNEMERS VOOR 3de SCHAPEKOPPENLOOP

De recreanten van K. Lierse A.C. mochten voor hun 3de Schapekoppenloop zo’n 300 deelnemers verwelkomen. De Schapekoppenloop is een loop- en wandelevenement waarvan de opbrengst bestemd is voor projecten van SOS Kinderdorpen.

Vanuit het Netestadion kon vrij vertrokken worden voor 5 kilometer, 10 kilometer of 10 mijl door de ongerepte natuur van de Lierse polder en langs de Netedijken. Terzelfdertijd kon deelgenomen worden aan een wandeling doorheen de binnenstad onder leiding van een stadsgids. Het evenement werd op de voet gevolgd door Rony Mosuse, ambassadeur van SOS Kinderdorpen, die met voldoening toekeek bij de inschrijvingen en de deelnemers na afloop feliciteerde.

De daginkomsten en de sponsorgelden van bedrijven en privé-personen zullen op een later tijdstip overhandigd worden aan een vertegenwoordiging van SOS Kinderdorpen. Deze organisatie zet zich al 60 jaar wereldwijd in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bieden. De recreanten van K. Lierse A.C. steunden eerder projecten in Kinshasa en het kinderdrop in Bande bij Marche-en-Famenne, dat vorig jaar 6.300 euro ontving. Ditmaal gaat de opbrengst naar het Simbahuis in Liedekerke. Hier worden kinderen van 0 tot 12 jaar die zich in een moeilijke leefsituatie bevinden, gedurende 1 à 2 jaar in een kleinschalige, familiale omgeving opgevangen.

Begindatum: 
zondag, 20 september, 2015
Einddatum: 
zondag, 20 september, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK