1ste VOORBEREIDINGSSTAGE VAN ZVK PROOST LIER

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus organiseren het bestuur van ZVK Proost Lier en van businessclub ‘Club 99’, voor de eerste maal een stage als voorbereiding op het nieuwe seizoen. De uitvalsbasis vormt de B&B ‘Frimethe’ van bestuurslid Werner Mens in Vremde.

Naast trainingen in sporthal ‘Sneppebos’ staan ook andere activiteiten en sessies teambuilding op het programma. Zaterdag 5 augustus wordt aan het bestuur, de technische staf en de spelers een barbecue aangeboden. De stage wordt georganiseerd door teammanager Paul Currinckx, sportief directeur Ronny Ceuesters en het bestuur van ‘Club 99’.

Donderdag 7 september heeft vanaf 19.30 uur in het Lierse stadhuis de ploegvoorstelling en een netwerkavond plaats. Zaterdag 9 september volgt op de Grote Markt op initiatief van ‘Club 99’ een ‘Sharing Happiness Day’. Naast een leuk project van projectfotograaf Wim Tellier, zal een ballonvaart mogelijk zijn en is iedereen welkom in de happinesstent achter het stadhuis.

Proost Lier laat niets aan het toeval over om klaar te zijn voor het belangrijke bekertreffen van 1 september bij Terkoest Alken en voor de competitiestart op vrijdag 15 september in sporthal de Komeet voor de derby tegen regiogenoot Real Noorderwijk.

Tekst:DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
vrijdag, 4 augustus, 2017
Einddatum: 
vrijdag, 15 september, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK