‘VROLIJKE STERN’ TREKT SCOUTSPAK AAN IN STRIJD TEGEN CORONAVIRUS

Nu de activiteiten grotendeels stilliggen laten de medewerkers van Immo Vercammen het maatpak ter zijde en trekken ze in deze tijden van coronavirus hun scoutsoutfit opnieuw aan. Ze doen dit in navolging van ‘Vrolijke Stern’, alias bestuurder Sven Van den Eynde, die oproept om de scoutsbelofte ‘Elke dag een goede daad’ opnieuw waar te maken.

De goede daad van Immo Vercammen bestaat uit het verdelen van een ruime voorraad alcoholgel aan wie zich inzet om zorg te verlenen aan de slachtoffers van het coronavirus. Daarnaast worden ook cadeauboxen uitgedeeld. Deze bevatten een papierblok en een pen, om de boodschappen te noteren bij een bezoek aan de winkel. Ook de bestelling van bvb. grootouders en buren die niet zo goed te been zijn, kan opgenomen worden. De inhoud omvat verder een boek kaarten tegen de verveling, een vouwmeter om voldoende afstand van elkaar te houden en een flesopener om ’s avonds te klinken op een geslaagde dag.

Wie de cadeaubox wenst te ontvangen kan zijn of haar goede daad via mail toesturen aan info@immovercammen.be. Dit kan gaan om het maken van mondmaskers tot het afgeven van een bloemetje aan een buur. ‘Vrolijke Stern’ hoopt dat andere bekende oud-scouts zoals Hans Bourlon, Paul Jambers, Roos Van Acker en zelfs koning Filip, net als andere jeugdbewegingen het voorbeeld zullen volgen. Immo Vercammen dat werd opgericht in 2004 is ondertussen uitgegroeid tot regionale marktleider. De vastgoedmakelaar heeft een filiaal in Lier en richt zich naar de residentiële markt van appartementen, bouwgronde, rijhuizen en luxevilla’s.

Tekst: DéBé

Foto: STERN

Begindatum: 
woensdag, 25 maart, 2020
Einddatum: 
woensdag, 25 maart, 2020

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK