‘VOS’: NIEUWSTE PRODUCTIE VAN DE SCHOOLBOND

‘Vos’ is de titel van de eerstvolgende productie van de Schoolbond. Het betreft een bewerking door Danny de Mulder van het klassieke ‘Van den Vos Reynaerde door Willem die Madocke maekte’. Jeannine Hens verzorgt de regie, Luc Caeyers staat in voor de muziek en Maurits Troch voor de enscenering.

25 Schoolbondacteurs van alle leeftijden brengen dit middeleeuwse dierenepos tot leven. ‘Vos’ is niet het verhaal van het olijke en sluwe vosje uit de kinderversies, maar brengt de strapatsen van een verkrachter en moordenaar wiens reputatie de hele dierenwereld in beroering brengt.

In een aangepast kader worden de wandaden, het proces en de veroordeling van de sluwe vos geëvoceerd. Dit alles met een knipoog naar de herkenbare menselijke deugden, maar vooral ondeugden.

Voorstellingen hebben plaats om 20 uur op vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 15, zondag 17, dinsdag 19, vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november en om 15 uur op zaterdag 16 en zondag 24 november.

Kaarten kunnen bekomen worden via de website www.schoolbond.be, tel. 03-489 39 39 of de zaterdagvoormiddag tussen 10 en 12 uur in de foyer van het Schoolbondtheater, Predikherenlaan 53.

 

Foto’s: Schoolbond.

Begindatum: 
vrijdag, 8 november, 2013
Einddatum: 
zondag, 24 november, 2013

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK