‘LOS’ ORGANISEERT EERSTE CULTUURMARKT

Zondag 7 september heeft van 11 tot 18 uur in cultuurcentrum den Bril een eerste cultuur- en theatermarkt plaats. Het initiatief gaat uit van een aantal verenigingen binnen de deelraad ‘muziek en podiumkunsten’ van de Lierse cultuurraad. Het is de bedoeling om onder het motto ‘LOS –Lier-Op-Scène’ de programmatie en de producties van het nieuwe seizoen aan het grote publiek, voor te stellen.

Tot de initiatiefnemers behoren Philip De Koninck, namens de deelraad en Lyra Toneel, Anne Meeuwis en Maurits Troch, namens de Schoolbond, Jos De Haes en Roland De Lathouwer, namens Teater, Willem Van de Weerd, namens het Beiaardgenootschap, Jan Verbist, voor den Bril en Kris Steenackers, namens Wysiwyg.

Op het binnenplein van den Bril worden infostanden van de deelnemende verenigingen uit Lier en Koningshooikt opgesteld. Kringen die nog wensen deel te nemen kunnen contact opnemen met Philip de Koninck, via 0476-79 70 58. Wysiwyg, het koor ’t En Zal en Atelier zorgen voor enkele muzikale intermezzi. Het Beiaardgenootschap brengt een live-captatie op groot scherm van beiaarduitvoeringen en verscheidenetoneelgroepen pakken uit met een live-fragment in zaal ‘de Marollen’ en mini-theater ‘de Spaanse Poort’. Uiteraard zijn een drankje en een hapje voorzien. De toegang is gratis.

Foto: Los

Begindatum: 
zondag, 7 september, 2014
Einddatum: 
zondag, 7 september, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK