‘JUDGEMENT DAY’ IN JEUGDCENTRUM MOEVEMENT

Vrijdag 2 mei organiseert de Chiro van Sint-Gummarus en het Heilig-Hart met de steun van de Lierse middenstand een ‘Judgement Day’ in Jeugdcentrum Moevement aan de Aarschotsesteenweg 1. Blikvanger is Pat Krimson van ‘2 Fabiola’, die van 23 tot 0.30 uur achter de draaitafels zal staan.

Het thema van de ‘Judgement Day’ is de tweedeling tussen goed en kwaad, ‘Dag des Oordeels’, die met de hulp van een mascotte Sinte Pieter van Galilea op de sociale media het evenement kenbaar maakt aan de jeugd.

Het mega-muziekevemenet start om 21 uur met de ‘Lecithian B2B Nuklear Ninjuries’, die de muzikale sfeer verzorgen tot 22 uur. Nadien volgen: ‘DJ Glutex’ (van 22 tot 23 uur), Pat Krimson (van 23 tot 0.30 uur), Discobar ‘Interlanze’ (van 0.30 tot 2 uur) en ‘De Mega Ambi Deejays’ (van 2 tot 3 uur).

Aan ‘’special effects zal het niet ontbreken met een lasershow, een uitgebreide lichtshow en als ’top of the bill special effects’ die je normaal alleen op grote festivals kan terug vinden. Zo is er een ‘bubble machine’ dat 10.000 bellen per minuut kan blazen , evenals CO2 jets die voor 8 meter lange rookpluimen in het publiek kunnen zorgen en vlammenwerpers die de nodige’wauw-factor’ zullen veroorzaken.

De grote naam op de affiche is ongetwijfeld Pat Krimson, bekend als dj en producer van ‘2 Fabiola’. Onlangs nam hij met het nummer ‘She’s After My Piano’ deel aan de selecties voor Eurosong.

Foto: Chiro

Tickets kosten 4 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa.

Begindatum: 
vrijdag, 2 mei, 2014
Einddatum: 
vrijdag, 2 mei, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK