‘HUISGODEN’ OP BEZOEK BIJ ARLECCHINO

Zaterdag 10 februari heeft om 20.30 uur in zaal de Marollen, Bril 6, de première plaats van het stuk ‘Huisgoden’ van Peer Wittebols dat wordt opgevoerd in een regie van Griet Stevens. Voorstellingen volgen nog op vrijdag 16, zaterdag 17, vrijdag 23, zaterdag 24 en maandag 26 februari, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart.

Het appartement ‘De Hemelhof’ zal binnenkort gesloopt worden. Het grootste deel van de bewoners is ondertussen vertrokken. Slechts enkele appartementen zijn nog bewoond. 7 kleurrijke achterblijvers wachten smachtend op de sleutels van de toegekende sociale woningen in een nieuwe wijk. Morgen zal alles voor altijd anders en beter worden. Koortsachtig wordt gewerkt aan een feestelijk afscheid en een groot vreugde vuur. Maar het toekomstperspectief wordt plots volkomen onthoofd. Men kan niet vooruit en niet meer terug. De samenhorigheid wordt dan ook zwaar op de proef gesteld. Het stuk is een caleidescopisch en smakelijk portret van een ontheemde gemeenschap tegen de achtergrond van een immer veranderende maatschappij.

Verlenen hun medewerking: Kitty Jansen, Raf Heylen, Bart Van Nieuwenhove, Celeste Verbueken, Johan Ceulemans, Hilde Fleerackers en Felix De Koninck. Tockets kosten 10 euro. Korting is voorzien voor studenten, 60-plussers en groepen. Ze kunnen bekomen worden via www.arlecchinolier.be.

Tekst: DéBé

Begindatum: 
zaterdag, 10 februari, 2018
Einddatum: 
zaterdag, 3 maart, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK