‘FlorEnTin’ BIEDT ALLERLEI LEKKERS

Nu zaterdag 11 maart opent in de Rechtestraat 41 – in de schaduw van de Sint-Gummarustoren – de confisseriezaak ‘FlorEnTin’. Cindy Uytterhoeven realiseert hiermee een lang gekoesterde droom. Om als zelfstandige te kunnen starten, gaf ze haar baan op.

‘FlorEnTin’ biedt een uitgebreid en gevarieerd assortiment van ambachtelijke producten aan. Daartoe behoren ambachtelijk bereide pralines – o.m. van Verleyen -, ambachtelijke koffie van koffiebranderij Stroobants uit Lier, likeuren en advocaat van de Fruithandelaar uit Beerzel en de Struisvogelboerderij uit Lier, ambachtelijke koekjes, ambachtelijke confituren van het Landhuis uit Brugge, zuivere thé-soorten, lactosevrije Paaseitjes, Zuiderse producten, geschenkenmanden en wenskaarten. De blikvanger is uiteraard de ‘FlorEntIn’, een koekje met amandelen, witte chocolade en roomboter, dat in Zwevegem wordt gemaakt.

Wie zaterdag langs komt krijgt een ‘FlorEnTintje’ mee en kan genieten van andere proevertjes. Tot en met Paaszaterdag kan in de winkel en via facebook deelgenomen worden aan een wedstrijd, met als inzet het chocolade huisje ‘Florreke’. ‘FlorEnTin’ is open van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur en de zaterdag van 9 tot 18 uur of op afspraak. De zondag en de dinsdag zijn sluitingsdagen.

Begindatum: 
donderdag, 9 maart, 2017
Einddatum: 
zaterdag, 15 april, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK