‘FIESTA EUROPA’ START IN LIER

Van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april strijkt met ‘Fiesta Europa’ het bonte gezelschap van rondtrekkende internationale marktkramers weer neer in Lier. De Pallieterstad is de eerste plaats die in Vlaanderen wordt aangedaan.

Meer dan 40 deelnemers uit 12 verschillende landen en alle hoeken van Europa zullen lekkere streekproducten en specialiteiten aanbieden zoals kazen, worsten, zoetigheden, lederwaren, sieraden, mineralen, koffie, olijven, elandpelzen en leuke cadeaus. De bezoekers kunnen ter plaatse genieten van gerechten zoals Italiaanse pizza’s, Spaanse paelle, Duitse grill-gerechten, overgoten met een glaasje wijn, een Portugese cocktail, een Belgische pint of een tas koffie.

In het kielzog van het internationaal allegaartje marktkramers reizen ook muzikanten mee, die dagelijks voor sfeervolle livemuziek zullen zorgen. Voor de kinderen wordt ene kinderdrop opgetrokken met springkastelen en speelzones. ‘Fiesta Europa’ heeft plaats op de parking van de Gasthuisvest, op vrijdag 31 maart van 12 tot 20 uur, op zaterdag 1 april van 10 tot 20 uur en op zondag 2 april van 10 tot 19 uur.

Tekst: Herman De Belder

Foto: Mon Rottiers

 

 

Begindatum: 
vrijdag, 31 maart, 2017
Einddatum: 
zondag, 2 april, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK