‘CABARDOUCHE’ SLUIT THEATERSEIZOEN SCHOOLBOND AF

Met een reeks voorstellingen van ‘Cabardouche’ van Jack Staal, sluit de Schoolbond het theaterseizoen af. De première heeft vrijdag 28 april om 20 uur plaats in het Schoolbondtheater aan de Predikherenlaan.

Brigitte werkt al jaren als raamprostituee in het schipperskwartier. Ze wil een punt zetten achter haar carrière, maar dat is niet naar de zin van velen. Haar pooier, haar ex, haar dochter, haar collega’s, de politie, haar klanten. Tal van ongewone figuren passeren de revue en slepen de toeschouwers mee in een verhaal vol spanning, diepmenselijke emoties en veel humor.

In een regie van Door Van Boeckel verlenen Bob Eggers, Chantal Wouters, Lia Alaers, Luc Verreet, Melanie Claes, Patrick Dyckmans, Raf Van de Velde, Rita Lodewyckx en Sam Gysels hun medewerking. Voorstellingen hebben plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 april om 20 uur, vrijdag 5, zaterdag 6, dinsdag 9, vrijdag 12, zaterdag 13, vrijdag 19, zaterdag 20 en zaterdag 27 mei om 20 uur, evenals zondag 7 mei om 15 uur. Tickets kosten 11 euro en kunnen bekomen worden via www.schoolbond.be of 03-489 39 39.

Tekst: DéBé

Foto: SB

Begindatum: 
maandag, 10 april, 2017
Einddatum: 
zaterdag, 27 mei, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK