Comedy-avond en cabaret ten voordele van het goede doel

03 jan 2017 - 17:30

Nieuws

Vrijdag 20 januari heeft in cultuurcentrum Vredeberg, Vredebergstraat 12, een avond vol humor plaats ten voordele van ‘Sint-Ursula Fietst’. MaTTaB brengt improvisatietheater overgoten met een sausje van herkenbare jingles door het duo ‘de Neven’. Wout, Manu en Tom spelen op ene hilarisch tempo verschillende scènes met suggesties van het publiek. Dit alles verloopt onder het strenge oog van Gerechtsdeurwaarder Vandeuren.

De opbrengst gaat naar het fietsproject van Sint-Ursula Lier. Tijdens de grote vakantie fietsen 49 leerlingen van de schoolpoort naar de top van Alpe d’Huez. Gedurende 10 dagen doorkruisen ze 3 landen en leggen ze 100 kilometer per dag af. Zo leggen ze de link tussen de oevers van de Nete en de skipistes van Alpe d’Huez, dit alles om 15.000 euro in te zamelen voor CooP-Africa. Op deze manier kunnen fietsen aangekocht worden voor het schoolbezoek van hun leeftijdsgenoten in Kenia. 5 leerkrachten en 8 leerlingen maakten tijdens de voorbije herfstvakantie al een inleefreis naar Kisumu in Kenia.

Kaarten voor de comedy-avond kosten 10 euro voor volwassenen en 7 euro voor studenten. Ze kunnen besteld worden via tickets@campussintursula.be of 03-491 92 24.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.