Cheque voor afdeling oncologie van h.-Hartziekenhuis

05 sep 2014 - 22:05

Nieuws

Midden juni organiseerde Rony Van Oosterwyck samen met lotgenoten Vlaanderen en de Sportraad van Lier voor de tweede maal een midzomernachtrun. De opbrengst van dit sportief evenement werd in het H.-Hartziekenhuis overhandigd aan de verantwoordelijken van de afdeling oncologie. Het ging om een bedrag van € 2600.

De midzomernachtrun is een ludieke aflossingsloop waarvoor 35 ploegen van 4 deelnemers aan de start verschenen. Ze moesten zoveel mogelijk rondjes lopen op en rond de atletiekpiste van het Netestadion. De tweede editie stond in het teken van het WK voetbal in Brazilië. Aangepaste muziek, hapjes en dranken zorgden voor een Braziliaan sfeertje. De lopers konden een joker inzetten, terwijl de toeschouwers konden gokken op hun favoriete team.

De overhandiging van de cheque werd bijgewoond door een omvangrijke delegatie van het H.-Hartziekenhuis en van de afdeling oncologie onder leiding van algemeen directeur Anne-Marie Van den Bossche en adjunct algemeen directeur Boudewijn Michielsens, vertegenwoordigers van de sportraad en de sportdienst en sponsor Geert Baetens.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.